AfterDawn | Downloads | Diskussionsforum
AfterDawn.com

GOM Player v2.2.69.5227

Freeware
Vista / Win2k / Win7 / Win8 / WinXP
GOM Player understøtter de mest populære codecs (AVI, DAT, MPEG, DivX og mange flere) med sit eget indbyggede codec system, som gør, at du ikke behøver lede efter det rette codec hver gang du vil afspille et specifikt format. For de codecs der kræver en licens, som ikke kan distribueres, vil GOM lede der til et open-source alternativ.

Se dine video filer mens du downloader dem! GOM har et registreret patent for at afspille ødelagte AVI filer og filer der stadig er ved at blive downloadet. Forsøg selv at afspille en ødelagt AVI fil eller en fil du er igang med at downloade lige nu. Det er ret sejt!

GOM byder på en masse avancerede features for de erfarne brugere. Du kan selv vælge udseendet af afspilleren ved at vælge dit eget skin, knapper, VMR modes samt ændre på detaljerede skærmopløsningsindstillinger. Den byder også på en overlay mixer, real-time index rebuilding for AVI filer, unicode understøttelse, key frame-baseret spoling samt meget mere!

Skærmbilleder:

GOM Player v2.1.36.5083

Nøgleord:
gom player gom video codec avi divx dat

Licenstype Freeware1
Forfatterens hjemmeside Besøg forfatterens side
Dato tilføjet 27.3.2015
Downloads 103
Filstørrelse 19.20 MB (< 3min @ 1Mbps)
Understøttede sprog English
Operativsystemer Vista / Win2k / Win7 / Win8 / WinXP1

1Licens og information om operativ system er baseret på den seneste version af softwaren.

Hvis du endnu ikke har en AfterDawn.com konto, så bedes du indtaste dit brugernavn og e-mail adresse nedenunder. Et aktiveringslink vil blive fremsendt til dig.

Hvis du allerede har en AfterDawn.com konto, så log ind via det næste faneblad.

Log ind ved at anvende dit AfterDawn brugernavn eller din e-mail.

(Endnu ikke nogen brugervurderinger)