AfterDawn.com

VSO DVD Converter v3.6.0.9

Shareware
Vista / Win7 / WinXP
DVD Converter fra VSO Software er den ultimative løsning for kopiering af indhold fra en DVD til afspilning på forskellige enheder.

Hvis du vil kopiere en film fra DVD for at afspille den på Xbox 360, PlayStation 3, iPad, iPhone eller andre enheder, kan DVD Converter gøre det for dig. Det kan også kopiere indhold fra DVD til en anden DVD.

Programmet understøtter en masse formater, så DVD Converter kan forberede videofiler til næsten enhver mobil enhed eller smartphone. Det kan endda medtage undertekster i output filen.

DVD Converter stræber efter at levere en fil i den bedste kvalitet. En Quality hjælper guider dig i programmet til at skræddersy indstillingerne, så du opnår den bedste kvalitet mulige. Med understøttelse af NVIDIA CUDA kan programmet arbejde langt hurtigere på computere med et kompatibelt Nvidia grafikkort. VSO har også optimeret DVD Converter til multi-core processorer, så du får det bedste udbytte af dit system.

Bemærk: Kopibeskyttede discs kan ikke åbnes med VSO DVD Converter (eller de fleste andre DVD kopiværktøjer). Hvis du skal håndtere kopibeskyttede DVD skiver, bliver du nødt til at undersøge DVD ripping læsninger nærmere, såsom: AnyDVD from SlySoft.

Skærmbilleder:

VSO DVD Converter v1.4.0.8 VSO DVD Converter v1.4.0.8 VSO DVD Converter v1.4.0.8
Licenstype Shareware1
Forfatterens hjemmeside Besøg forfatterens side
Dato tilføjet 28.5.2015
Downloads 28
Filstørrelse 35.24 MB (< 5min @ 1Mbps)
Understøttede sprog English
Operativsystemer Vista / Win7 / WinXP1

1Licens og information om operativ system er baseret på den seneste version af softwaren.

Hvis du endnu ikke har en AfterDawn.com konto, så bedes du indtaste dit brugernavn og e-mail adresse nedenunder. Et aktiveringslink vil blive fremsendt til dig.

Hvis du allerede har en AfterDawn.com konto, så log ind via det næste faneblad.

Log ind ved at anvende dit AfterDawn brugernavn eller din e-mail.

(Endnu ikke nogen brugervurderinger)