AfterDawn.com

IZArc2Go v4.1.9

Freeware
Vista / Win2k / Win7 / WinXP
IZArc er det ultimative arkiverings værktøj. Softwaren er gratis og understøtter et stort udvalg af metoder som både kan åbne og komprimere.

Nogle af disse formater som IZArc understøtter inkluderer: 7-ZIP, A, ACE, ARC, ARJ, B64, BH, BIN, BZ2, BZA, C2D, CAB, CDI, CPIO, DEB, ENC, GCA, GZ, GZA, HA, IMG, ISO, JAR, LHA, LIB, LZH, MDF, MBF, MIM, NRG, PAK, PDI, PK3, RAR, RPM, TAR, TAZ, TBZ, TGZ, TZ, UUE, WAR, XXE, YZ1, Z, ZIP, ZOO.

Med en moderne brugervenlig grænseflade tilbyder IZArc understøttelse af de fleste komprimerede og encoded filer, samt adgang til mange kraftfulde funktioner og værktøjer. Det lader trække og slippe filer fra og til stifinder, oprette og udtrække arkiver direkte i stifinder, oprette flere arkiver, oprette selvudtrækkende arkiver, reparere ødelagte arkiver zip arkiver, konvertere fra en arkiv type til en anden, fremvise og skrive kommentarer og meget mere. IZArc har også indbygget understøttelse af flere sprog.

Bemærk! IZArc2Go har alle funktioner som IZArc, men kan ikke blive intagreret med Exploreres shell menu og det er ikke muligt at associere en arkiv fil med denne.

Bemærk at dette er den Portable udgave af programmet, hvilket gør at det ikke kræver installation før brug og kan køre direkte fra en USB enhed.

Skærmbilleder:

IZArc2Go v4.1.6 IZArc2Go v4.1.6 IZArc2Go v4.1.6 IZArc2Go v4.1.6

Andre udgaver:

Nøgleord:
izarc arkiv 7-zip a ace arc arj

Licenstype Freeware1
Forfatterens hjemmeside Besøg forfatterens side
Dato tilføjet 24.8.2014
Downloads 7
Filstørrelse 3.75 MB (<1min @ 1Mbps)
Operativsystemer Vista / Win2k / Win7 / WinXP1

1Licens og information om operativ system er baseret på den seneste version af softwaren.

Hvis du endnu ikke har en AfterDawn.com konto, så bedes du indtaste dit brugernavn og e-mail adresse nedenunder. Et aktiveringslink vil blive fremsendt til dig.

Hvis du allerede har en AfterDawn.com konto, så log ind via det næste faneblad.

Log ind ved at anvende dit AfterDawn brugernavn eller din e-mail.

(Endnu ikke nogen brugervurderinger)