AfterDawn.com

PhraseExpress v12.0.148

Freeware
Vista / Win10 / Win7 / Win8 / WinXP
PhraseExpress gør det af med repetitive indtastninger og holder styr på fraser, som du ofte indtaster, ved at indeksere dem i kategorier.

Skabeloner kan gemmes sammen med bitmaps og RTF eller HTML tekst formatering. Den unikke tekstforudseelse aflæser repetitive tekstmønstre og foreslår en auto-indtastnings funktion. Smarte algoritmer analyserer og lærer fra din skrivestil og foreslår de mest relevante måde at færdiggøre en frase eller en hel sætning.

Autotext funktionen giver mulighed for at gemme tekstbidder, såsom din adresse, din signatur, eller andre ofte brugte stykker tekst, i en kortere kommando. Når du taster en ordkommando vil PhraseExpress automatisk erstatte det med den originale tekst. Eksisterende MS Office AutoCorrect indlæg kan importeres og bruges i et hvilket som helst Windows program, ikke kun i MS Office. PhraseExpress opdager selv uønskede Autotexts og ser bort fra det som forslag, næste gang du skriver samme frasering.

Skærmbilleder:

PhraseExpress v8.0.134 PhraseExpress v8.0.134 PhraseExpress v8.0.134 PhraseExpress v8.0.134

Andre udgaver:

Licenstype Freeware1
Forfatterens hjemmeside Besøg forfatterens side
Dato tilføjet 3.11.2017
Downloads 45
Filstørrelse 16.78 MB (< 3min @ 1Mbps)
Understøttede sprog English
Operativsystemer Vista / Win10 / Win7 / Win8 / WinXP1

1Licens og information om operativ system er baseret på den seneste version af softwaren.

Hvis du endnu ikke har en AfterDawn.com konto, så bedes du indtaste dit brugernavn og e-mail adresse nedenunder. Et aktiveringslink vil blive fremsendt til dig.

Hvis du allerede har en AfterDawn.com konto, så log ind via det næste faneblad.

Log ind ved at anvende dit AfterDawn brugernavn eller din e-mail.

(Endnu ikke nogen brugervurderinger)