AfterDawn: Nyheder

Nokia bekræfter at de kommer med en tablet

Skrevet af Michael Larsen @ 15.3.2012 12:44

Nokia bekræfter at de kommer med en tablet Nokias nu fyrede franske direktør Paul Amsellem kom sidste år til at tale over sig, da han fortalte, at Nokia var på vej med en Windows tablet. Noget som de andre Nokia afdelinger lige siden har nægtet at udtale sig om.
Nu har de dog valgt at bekræfte den tidligere hovsa-annoncering. I et interview med det finske magasin Kauppalehti Optio, fortalte Nokias designchef Marko Ahtisaari, at han bruger en tredjedel af sin tid på at arbejde på en tablet.

Administrerende direktør Stephen Elop bekræfter ligeledes, at den finske mobilproducent er på vej med en tablet, et marked der vil være helt nyt for virksomheden at bevæge sig ind på. Han citeres meget kort for at sige: "we are working on it."

Eftersom Nokia har et meget tæt samarbejde med Microsoft, er det forventet, at tabletten bliver udstyret med Windows operativsystemet og kommer på markedet senere på året.


Kilde: Reuters

Forrige Næste Skriv en kommentar

Kommenter denne artikel

Hvis du endnu ikke har en AfterDawn.com konto, så bedes du indtaste dit brugernavn og e-mail adresse nedenunder. Et aktiveringslink vil blive fremsendt til dig.

Hvis du allerede har en AfterDawn.com konto, så log ind via det næste faneblad.

Log ind ved at anvende dit AfterDawn brugernavn eller din e-mail.
Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder