AfterDawn: Nyheder

IKEA vil begynde at sælge elektronik

Skrevet af Michael Larsen @ 17.4.2012 10:11 Brugerkommentarer (1)

IKEA vil begynde at sælge elektronik Den svenske møbelgigant udvider nu sit repertoire af produkter i sit sortimentet og ønsker at tilbyde et udvalg af møbler egnet specielt til elektronik.
IKEA har indgået et partnerskab med TCL Multimedia, som sælger fjernsyn og andre elektronikprodukter under mærkerne Thomson, RCA, ROWA og ikke mindst TCL. Det skal udmønte sig i møbler med integrerede tv'er og lydanlæg, som IKEA begynder at sælge rundt omkring i varehuse i Europa fra juni og flere steder i løbet af efteråret.

"We've had very clear signals from customers that there is a need to be able to buy and integrate home electronics with the furniture in a simple way," sagde Tolga Oncu, salgschef hos IKEA Sweden, som yderligere kunne meddele, at de billigste møbelløsninger ville starte fra ca. 5.500 danske kroner for et tv møbel med tv og lydsystem.

IKEA, der jo er kendt for billige saml selv møbler, begynder altså at bevæge sig ind på et bredere marked og man kan så spekulere over, om de på et senere tidspunkt vælger at overføre konceptet og bevæge sig ind på markedet for saml selv pc'er. Det er ikke et tiltag vi forventer kommer lige med det samme.

Opdateret kl. 13:15
Vi har opstøvet denne præsentationsvideo, der viser mere om IKEAs nye koncept.
Kilde: Reuters

Forrige Næste  

1 brugerkommentar

118.4.2012 2:00

Syntes ikke designet og farvekombinationerne er så elegante som man kunne have ønsket. Det ligner mest af alt noget der hører hjemme på et hospital, og Blu-Ray-afspilleren ser hel malplaceret ud. Glæder mig dog til at se deres alternative designs, og selvfølgelig specifikationerne på TV-skærmene.

Gad vide hvor stor en del af TV'et man selv skal samle ;)


Redaktør for Toms Hardware Danmark

Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder