AfterDawn: Nyheder

Smartphones bliver hurtigere end konsoller i 2014

Skrevet af Martin Graversen @ 23.4.2012 22:30

Smartphones bliver hurtigere end konsoller i 2014 Nvidia har store forventninger til gaming på håndholdte enheder, de forventer blandt andet at mobiltelefoner vil overgå Xbox 360'erens 3D-performance i 2014.
Markederne for smartphones og tablets var nærmest ikke eksisterende for 5 år siden, mens de i dag er hver mands eje. Denne udvikling har skabt et kæmpe marked for mobile spil, hvilket endvidere har medført en enorm interesse, for at udvikle mere effektive og kompakte grafikchips.


De solide linjer er det estimerede performance niveau, mens de prikkede linjer er den generelle potentielle udvikling i performance.

Både Sony og Microsoft vil sandsynligvis have udgivet nye konsoller inden 2014, så teknisk set vil Smartphones nok aldrig komme til at overgå konsollerne i performance. Det er dog alligevel interessant at sammenligne de to forskellige produktgrupper på denne måde. For mens vi nu har ventet i næsten 7 år på en efterfølger til Xbox 360'eren, udkommer der en lang række nye smartphones hvert år, og det har en klar påvirkning af produkternes performance.

Kilde: Tom's Hardware US

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder