AfterDawn: Nyheder

Demonstration i Australien opfordrer Apple til at vågne op

Skrevet af Martin Graversen @ 28.4.2012 19:31

Demonstration i Australien opfordrer Apple til at vågne op Sydneys Apple Store tiltrak for nyligt en større folkemængde, som udelukkede opfordrede til at vågne op.
Demonstrationen foregik yderst fredeligt: En sort bus stoppede foran Apple butikken, hvorefter en flok sortklædte demonstranter begyndte at råbte "Wake Up", mens de gik ud af bussen. De havde alle et sort skilt i hænderne, hvor på der også stod "Wake Up". En fyr med megafon, som jo hører til en hver demonstration, råbte med på det simple kampråb. Efter lidt tid, gik folkemængden fredeligt hver til sit.

Det er uvist hvem der stod bag kampagnen, og hvem der helt præcist skal vågne op, men mistanken falder øjeblikkeligt på Samsung. De dominere i høj grad smartphone-markedet, hvilket har medført en række anti-Apple kampagner, så som deres videoreklamer med Apple-fans der står i kø, eller markedsføringen af Galaxy Tab i Australien, som de kaldte "The Tablet Apple Tried to Stop".

Samsung nægter dog, at havde noget med demonstrationen at gøre, men hvis Samsung ikke står bag, hvem gør mon så? og hvem skal vågne op?

En Australsk blogger var tilfældigvis i butikken, da det skete (Spring 33 sekunder ind i videoen):
Kilde: Tom's Hardware US

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder