AfterDawn: Nyheder

Lenovo investerer milliarder i udvikling af nye tablets og smartphones

Skrevet af Martin Graversen @ 8.5.2012 1:09

Lenovo investerer milliarder i udvikling af nye tablets og smartphones Lenovo er verdens anden største pc-producent, hvis man ikke medregner tablets, og de har netop investeret det der svarer til 4,6 milliarder kroner i nye udviklingsfaciliteter i byen Wuhan i Kina.
De nye faciliteter i Wuhan vil tiltrække flere tusinde nye ansatte, hvor de udelukket vil fokusere på forskning, udvikling, produktion og salg af smartphones, tablets og andre mobile enheder. Lenovo er bestemt ikke nye på de mobile markeder, da de allerede har udgivet en del forskellige tablets. Den gigantiske producent forventer i øvrigt, at udgive en af de første Intel-baserede Android-telefoner, K800 (se billede), sidst på måned. I Kina er Lenovo allerede i top-3 over de største sælgere af smartphones og tablets.

Lenovo forventer at investere 4,6 milliarder kroner i faciliteterne over de næste fem år, og de vil allerede tage lokalerne i brug fra oktober 2013. Lenovos administrerende direktør Yang Yuanqing lagde desuden vægt på, at investeringen i høj grad vil gavne deres kunder, da det accelerere deres udvikling af mobile enheder, som dermed hurtigere kan komme ud til forbrugerne.

Det bliver spændende at se, hvad det får af betydning for Lenovos fremtidige produkter.


Kilde: Engadget

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder