AfterDawn: Nyheder

Mens vi venter på Diablo III

Skrevet af Martin Graversen @ 11.5.2012 2:20 Brugerkommentarer (2)

Mens vi venter på Diablo III Diablo III udkommer nu på tirsdag, og mens vi venter på potentielt set et af de største pc-titler nogensinde, bør vi distrahere os selv og tænke på noget andet, men så fornuftige er vi selvfølgelige ikke. Vi har taget et nærmere kig på de seneste Diablo 3-trends, og vil i denne nyhed klargøre dig til den store udgivelsesdag.

Se animationsfilmen Diablo III: Wrath
Blizzard er i sær kendte for deres velbeskrevne universer, hvor man ud over de mange spiltitler og tilhørende udvidelser blandt andet kan købe detaljerede bøger, spillekort og se videoer på nettet.

Det kan da også være overvældende for nye spillere, at finde rundt i spillenes mange karakterer og deres historier. I den nye Diablo-titel bliver man blandt andet introduceret til en række nye engle, som deltager aktivt i kampen mod det onde. I håb om at folk ikke bliver alt for forvirret af englenes navne og formål, har Blizzard fået lavet en kort animationsfilm ved navn Wrath:
Bliv klar til Diablo III
Diablo 3 har været undervejs i 11 år, og det bærer spillet åbenlyst præg af. Det er nemlig bygget på en speciellavet DirectX 9-spilmotor, og ifølge vores introducerende test i artiklen "Anmeldelse: Mighty Shark med i7-3930K & GTX 580 SLI" forventer vi, at langt de fleste gamingsystemer kan køre det tilfredsstillende.Man bør i stedet overveje, om det er tid til at skifte sin gaming-mus ud? For der findes næppe nogen anden spilgenre, der kræver så mange museklik i minuttet som Action RPG-spillene i Diablo-serien.Et godt bud på en ny Diablo 3-klar mus er SteelSeries Diablo III Mouse eller Razer Naga Hex. Begge mus er, på trods af deres forskellige design, udviklet til brug i Action RPG-spil, og de
lover begge en livscyklus på 10 millioner klik. Hvis man ikke er den store tilhænger af de prægende udsmykninger, kan man vælge en mere diskret model, bare så længe der er fokus på knappernes levetid.Steelseries har i øvrigt også lanceret et større udvalg af QCK-musemåtter med Diablo III-designs, samt et lækkert Diablo III-headset, som er udstyret med LED-strips der giver et pulserende rødt lys.
Mens vi ventede på Diablo III
Skribenter over på den amerikanske nyhedsside IGN, har taget underholdende kig på hvad der er sket i verden siden udgivelsen af Diablo II: Lord of Destruction i 2001:
Forudbestillinger og midnatsarrangementer
Har du forudbestilt Diablo III? Ellers er det med at komme i gang, så du er sikker på at have det på dagen. Du kan finde et udvalg af butikker på Spilpriser.dk. Priserne ligger fast på minimum 349 kroner.Vi har i øvrigt hørt om flere spil- og elektronikbutikker, der holder midnatsåbent den 14. maj fra kl. 23.59. Det gælder blandt andet alle Blockbuster-, de fleste GameStop- og en lang række Fona-butikker - Se hvilke butikker der har midnatsåbent, ved at klikke på deres førnævnte navne.


Kilder:
Tom's Hardware US
IGN

Forrige Næste  

2 brugerkommentarer

111.5.2012 22:12

Jeg har fulgt www.diablo3guiden.dk i vente tiden, den er også okay til updates mm. Jeg synes godt nok det er vildt, at der er lavet hardware til bare et computerspil. Men nå ja, det er nok det mest ventede spil nogensinde. Jeg glæder mig ihvertfald til næste uge, så kommer nørden frem i en. 8-]

213.5.2012 9:34

Så er det endnu engang tid til at parkere kæresten og gå i nørdeland. :)

Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder