AfterDawn: Nyheder

Roccat lancerer gamer-musen Savu

Skrevet af Martin Graversen @ 17.5.2012 18:11

Roccat lancerer gamer-musen Savu Roccat er bestemt ikke nybegyndere indenfor udvikling af tilbehør til gamere, og de er nu klar med deres bud på den ultimative gamer-mus anno 2012.
Ifølge den tyske producent, er der tale om en middelstørrelses hybrid gamer-mus ved navn Savu. Den er udstyret med en avanceret optisk sensor, som kan indstilles til 400, 800, 1600 eller 4000 DPI. Det er sandsynligvis den hidtil højeste DPI-måling for en optisk mus.

Roccat har også fokuseret meget på musens ergonomi, så den for alle højrehåndede skulle ligge helt perfekt i hånden. Denne mørke mus er desuden armeret med en såkaldt Easy-Shift[+]-teknologi, så man kan tildele to funktioner til hver knap. Det vil resultere i op til 12 knapper, selv om musen teknisk set kun har syv knapper.Vi kender det allerede fra nogle af konkurrenternes gaming-mus: Med et tryk på en knap kan man sænke sensorens DPI-værdi, hvilket for eksempel giver en fordel når man zoomer med en sniper. For udseendes skyld er musen udstyret med en stor bagudrettet LED, og via den medfølgende software kan man ændre den til alle tænkelige farver.Roccat har desuden fremstillet et interessant statistiksystem, så man kan følge med i antallet af museklik og hvor mange meter man samlet set har flyttet musen. Tyskerne har endda taget skridtet videre, og implementeret et såkaldt achievement-system, som man kender fra blandt andet Blizzards og Valves seneste spiltitler. I praktisk vil det sige, at man får en form for belønning når man har nået visse milepæle, hvilket nok vil sige efter et vist antal klik, mm.Roccat Savu kan allerede forudbestilles til 550 kroner, og den forventes på lager indenfor de næste par dage.


Kilde: Tom's Hardware US

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder