AfterDawn: Nyheder

Den spektakulære Neon Genesis Evangelion-telefon udkommer snart

Skrevet af Martin Graversen @ 8.6.2012 3:47

Den spektakulære Neon Genesis Evangelion-telefon udkommer snart Skærm-producenten Sharp må tydeligvis have et par entusiastiske anime-fans i blandt deres ingeniører. I et begrænset oplæg udgiver de nemlig en utrolig gennemført Android-smartphone, med et spektakulært anime-inspirerede ydre og interface.
Telefonen hedder Sharp NERV Edition SH-06D, og der ikke bare tale om lidt generel inspiration fra anime-genren, men der i mod en fantastisk visualisering fra den kommercielt succesfulde og kritikerroste japanske franchise; Neon Genesis Evangelion.

Evangelion, som serien ofte forkortes til, er en apokalyptisk action-serie, hvor man følger en paramilitær organisation ved navn NERV, der kæmper i mod de onde monster kaldet Angels. Organisationens vigtigste våben er enorme humanoids, som selvfølgelig bliver styret af en række teenagere. Telefonens interface og cover er stærkt inspireret af disse humanoids, og man kan faktisk via telefonen se 3D-modeller og videoer fra serien.SH-06D kommer kun i et begrænset oplæg på 10.000 eksemplarer, og den udgives kun i Japan den 29. juni, så selv om den kun koster cirka 2.200 kroner, bliver det hurtigt meget dyrere for de danske fans.

Det er japansk, så den følgende video beskriver selvfølgelig telefonens tilblivelse på en helt naturlig og forståelig måde:
Kilde: Engadget

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder