AfterDawn: Nyheder

AMD forbereder try nye grafikkort i Radeon HD 7900-serien

Skrevet af Michael Larsen @ 11.6.2012 17:33

AMD forbereder try nye grafikkort i Radeon HD 7900-serien Vi har længe vidst, at AMD var på vej med Radeon HD 7990, et dual-GPU grafikkort, som kommer til at tage kampen op med Nvidias GeForce GTX 690. Men virksomheden er også på vej med to andre modeller i HD 7900-familien.
Det ene grafikkort bliver en opdateret udgave af virksomhedens flagskibsmodel og det får navnet Radeon HD 7970 GHz Edition, som skulle være bedre i stand til at kunne konkurrere med GeForce GTX 680, som siden lanceringen har høstet hæder i mange benchmarks. Kortet vil, som navnet også antyder, være clocket hurtigere end den første model og AMD håber dermed, at de bedre kan konkurrere med konkurrentens topmodel.

Det andet grafikkort er en helt ny model, som placerer sig imellem Radeon HD 7950 og 7870. Det har fået modelnavnet 7930 og har gået under kodenavnet Tahiti LE. Der er ikke de store detaljer om de tekniske specifikationer endnu, men det forventes at være en nedkogt version af Tahiti GPU'en, som bruges i de to topmodeller Radeon HD 7970 og 7950.

Der er indtil videre kun spekulationer om hvornår de tre nye grafikkort skulle komme på markedet, men det forventes, at de lanceres i løbet af de næste tre måneder.


Kilde: 3DCenter via Techpowerup

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder