AfterDawn: Nyheder

Satire: Saturday Night Live sætter iPhone 5-kritikken i perspektiv

Skrevet af Martin Graversen @ 9.11.2012 19:00

Satire: Saturday Night Live sætter iPhone 5-kritikken i perspektiv Weekenden er for mange startet, og det skal fejres med en teknologi-sketch fra det amerikanske liveshow Saturday Night Live.
Hvis man ikke kender Saturday Night Live, kan det bedst beskrives som en amerikansk og ofte meget sjovere udgave af Live fra Bremen. Dagens video er i øvrigt tre uger gammel, men i skal alligevel ikke snydes for den.

Christina Applegate, som blandt andet er kendt fra filmen Anchorman: The Legend of Ron Burgundy og serien Vore værste år, spiller vært i et opdigtet program kaldet Tech-talk. Vi vil ikke afsløre for meget, men vi kan sige så meget, at vi er overrasket hvor godt de rammer plet på kritikken af iPhone 5.

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder