AfterDawn: Nyheder

Nu kan du snart få BitTorrent på dit HDTV

Skrevet af Michael Larsen @ 15.11.2012 15:05

Nu kan du snart få BitTorrent på dit HDTV BitTorrent har tidligere annonceret en aftale med Vestel, en tyrkisk TV producent, som på IFA messen i Berlin sidste år fremviste verdens første BitTorrent certificerede TV. Nu er der indgået aftaler med 20 nye producenter.
BitTorrent er velkendt for at være en protokol, som kan benyttes til piratkopiering af software, film og musik, men der er også et væld af lovligt indhold, som deles med protokollen. To millioner lovlige titler er ifølge BitTorrents administrerende direktør Eric Klinker tilgængelig på netværket.

Adspurgt om hvor meget ulovligt indhold man kan finde via BitTorrent, svarer Klinker, at han ganske enkelt ikke har nogen anelse. "Det er som at spørge Chrome hvor meget porno der findes på internettet," siger han.

BitTorrent, virksomheden der står bag protokollen af samme navn, har annonceret, at de har indgået en licensaftale med 20 TV producenter, som vil implementere klientsoftware i nogle af deres modeller, så der kan streames videoindhold via protokollen. De første modeller kan dukke op på markedet allerede til julesalget i år.


Kilde: Multichannel.com

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder