AfterDawn: Nyheder

Smukke Sisse Marie synger i The Sims Seasons

Skrevet af Martin Graversen @ 15.11.2012 23:44

Smukke Sisse Marie synger i The Sims Seasons Smukke Sisse Marie synger i The Sims Seasons
Den danske model og sangerinde Sisse Marie går i fodsporene på navne som Depeche Mode, Katy Perry, Black Eyed Peas og Lilly Allen, da hun ligesom de førnævnte kunstnere har fået en sang med i The Sims-serien.
The Sims er med over 140 millioner solgte eksemplarer det bedst sælgende computerspil i verden. Selv om Sisse Maries sang Paralyzed i spillet er oversat til det opdigtede sprog Simlish, kan det give hendes internationale karriere et skub i den rigtige retning.

Sisse Marie får også en karakter i spillet, og i forbindelse med offentliggørelsen sagde hun: "Jeg er super glad for at få min sang 'Paralyzed' med i The Sims-spillet, da jeg ønsker at nå ud til som mange som muligt med min musik. Jeg har, foruden mine udgivelser, turneret i både Danmark, Asien, Europa og USA, men der altså begrænsninger for, hvor mange steder jeg kan nå at være fysisk. Sangen i The Sims giver mig derfor mulighed for at ramme mennesker, som jeg ikke nødvendigvis havde regnet med at nå ud til"

Sangen er med i The Sims Seasons (På dansk: The Sims Årstider), som udkom i dag, torsdag den. 15. november. Singlen Paralyzed er produceret i samarbejde med TooManyLeftHands og Jay Adams, og den kan købes på iTunes eller høres over Spotify og Wimp. Du kan desuden lytte til The Sims-udgaven og se lanceringstraileren til spillet i følgende videoer:


Kilde: TV2 Beep

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder