AfterDawn: Nyheder

Call of Duty: Black Ops II sælger for 3 milliarder kroner på ét døgn

Skrevet af Martin Graversen @ 16.11.2012 15:33

Call of Duty: Black Ops II sælger for 3 milliarder kroner på ét døgn Traditionstro udgav Activision et nyt medlem af Call of Duty-serien her i november, mere præcist i tirsdags, den 13. november 2012. Det har heller ikke overraskende resulteret i endnu et forbløffende højt lanceringssalg.
Salgsinformationsvirksomheden Chart-Track estimerer, at Call of Duty: Black Ops II solgte for det der svarer til 3 milliarder danske kroner indenfor de første 24 timer, og det alene i detailhandlen. De har altså ikke medregnet den digitale distribution, som helt sikkert også har stået for en stor omsætning.

Millioner af fans stod også i kø ved mere end 16.000 midnatsåbninger verden over, natten til den 13. november 2012. Og med et salg på over 3 milliarder kroner indenfor de første 24 timer, satser Activision på, at Call of Duty har stået for årets største entertainment-lancering for det fjerde år i træk.Call of Duty-serien har dermed overgået åbningssalget af de to mest succesfulde filmfranchises Harry Potter og Star Wars. Det er måske heller ikke en hel fair sammenligning, da en biografbillet koster noget mindre et nyt spil, og antallet af biografpladser begrænser salget.Call of Duty: Black Ops II er tilgængelig til Xbox 360, PlayStation 3 og Windows-pc. Titlen forventes også at udkomme til Wii U den 18. november 2012.


Kilde: TechPowerUp

Flere nyheder

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder