AfterDawn: Nyheder

Tom Hardy spiller Sam Fisher i kommende Splinter Cell film

Skrevet af Martin Graversen @ 16.11.2012 2:08

Tom Hardy spiller Sam Fisher i kommende Splinter Cell film Tom Hardy, der er aktuel i den historiske gangsterfilm Lawless, står nu til at spille hovedrollen, Sam Fisher, i den kommende Splinter Cell filmatisering.
Tom Hardys karriere voksede eksplosivt efter rollen som Handsome Bob i Guy Ritchies engelske krimifilm RocknRolla fra 2008, efterfulgt af titelrollen i danske Nicolas Winding Refns voldelige biografi Bronson. Det førte ham nemlig videre til anmelderroste og succesfulde film som Inception, Tinker Tailor Soldier Spy, Warrior og ikke mindst rollen som den ondskabsfulde Bane i The Dark Knight Rises.

Ubisoft har tydeligvis store forventninger til den første filmatisering af Splinter Cell-serien, som i øvrigt skrives af den knap så anerkendte manuskriptforfatter Eric Warren Singer. I filmen følger man den erfarne black-ops protagonist Sam Fisher med hans mange gadgets, og han skal selvfølgelig på snedigvis stoppe en række internationale terrorister.

Det er uvist hvornår filmen udkommer, men det bliver sandsynligvis først i 2014. Indtil da kan vi se frem til det næste spil i serien, Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist, der udkommer i foråret 2013.


Kilde: Pressemeddelelse

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder