AfterDawn: Nyheder

Wii U Basic får kun 3 GB plads til downloadede spil

Skrevet af Martin Graversen @ 16.11.2012 1:19

Wii U Basic får kun 3 GB plads til downloadede spil Wii U udkommer først om to uger, men kritikken har allerede haglet ned over efterfølgeren til Nintendos revolutionerende Wii-konsol, og nu er vi kommet til dens beskedne interne lagringsplads.
Konsollen kommer i to forskellige udgaver, Basic og Deluxe, der henholdsvis har 8 og 32 GB lagringsplads. Tallene tager dog ikke højde for præinstallerede data, som systemet bliver solgt med. Efter en ren formatering har man faktisk kun 7,2 GB fri plads, og med 4,2 GB præinstalleret software, har man til sidst kun 3 GB tilgængelig lagringsplads. Det er ikke engang nok til at installere spillet NintendoLand, da det fylder 3,2 GB.

Læs også: Wii U kommer til Danmark den 30. november

Det samme problem gør sig gældende for Delux-udgaven, som i den sidste ende kun har 25 GB fri plads, af de i alt 32 GB, hvilket måske ikke engang er nok til en stor AAA-title.

Wii U understøtter heldigvis SD-kort og USB-harddiske med op til 2 TB, hvilket virker mere som en nødvendighed end en mulighed, med mindre man gerne løbende vil slette spil, for at gøre plads til nye titler.

Kilde: Tom's Hardware US

Flere nyheder

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder