AfterDawn: Nyheder

Artikel: Kan din computer trække Call of Duty: Black Ops II?

Skrevet af Martin Graversen @ 19.11.2012 2:46

Artikel: Kan din computer trække Call of Duty: Black Ops II? Med udgangspunkt i aktuelle grafikkort spredt over forskellige prisklasser, har vi testet den nyeste og potentielt set årets mest succesfulde FPS-titel, Call of Duty: Black Ops II.
Call of Duty-serien er en af vores gamle favoritter, så vi blev selvfølgelig nød til, at tjekke Black Ops II's performance ud på pc-platformen. Hvor godt kan dit grafikkort trække det? Har titlen det der skal til, for at skille sig ud i en overfyldt genre?

Vi blev positivt overrasket over hvor underholdende spillet var, i sær fordi de ikke byder på noget innovativt til genren. Vi fokuserer selvfølgelig på hvor krævende spillet er; Læs den følgende artikel og find ud af, om du er nød til både at smadre din sparegris og hæve konfirmationsopsparingen, hvis du har planer om at købe den nye AAA-titel fra Treyarch.

Artikel: Call of Duty: Black Ops II performance analyse

Flere nyheder

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder