AfterDawn: Nyheder

Ugens Spiludgivelser (19. - 23. november 2012)

Skrevet af Michael Larsen @ 19.11.2012 14:26

Ugens Spiludgivelser (19. - 23. november 2012) Vi giver dig overblikket over de spil der udkommer i denne uge til PC og de primære konsolformater. De to foregående uger har stået i shooterens tegn, først med udgivelsen af Halo 4 og siden med Call of Duty: Black Ops 2. Denne uge markeres med et nyt eventyr for Agent 47, som får lov at slentre rundt i nye imponerende omgivelser, takket være IO's hjemmebryggede Glacier 2 spilmotor og så får vi endelig en PC udgave af Assassin's Creed 3, her et par uger efter udgivelsen på konsol.
Danskudviklede Hitman: Absolution er ikke den eneste stortitel på plakaten i denne uge. Disney er klar til at sende Epic Mickey 2 ud på stort set alle formater. Wii'en er den eneste der må vente lidt, da den først kommer den 7. december til Nintendos konsol. Af øvrige spændende titler kan nævnes Family Guy: Back to the Multiverse, Playstation All-Stars Battle Royale, PlanetSide 2 og Lego Lord of the Rings, der bringer en underholdende co-op spiloplevelse.

Du kan se videoer og/eller screenshots af ugens spiludgivelser, ved at klikke dig videre fra linkene herunder:

Mandag den 19. november
Little Inferno (PC/Steam)

Tirsdag den 20. november
Hitman: Absolution (PC, X360, PS3)
Epic Mickey 2: The Power Of Two (X360, PS3, Wii)
Epic Mickey: Power Of Illusion (3DS)
PlanetSide 2 (PC/Free-to-Play)

Onsdag den 21. november
Playstation All-Stars Battle Royale (PS3, PSV)

Torsdag den 22. november
Assassin's Creed 3 (PC)

Fredag den 23. november
Family Guy: Back to the Multiverse (X360, PS3)
Lego Lord of the Rings (PC, X360, PS3, PSV, 3DS, NDS, "kommer til Wii den 7. december")

Flere nyheder

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder