AfterDawn: Nyheder

ECS er muligvis kommet til at afsløre navnene på deres 8-serie bundkort

Skrevet af Michael Larsen @ 21.11.2012 13:52

ECS er muligvis kommet til at afsløre navnene på deres 8-serie bundkort Intel forventes at lancere deres Lynx Point platform med Haswell processorerne næste år. Vanen tro er bundkortproducenterne tidligt på den og arbejder på de forskellige designs til deres lineup bundkort med de understøttede chipset i god tid, så de kan nå at blive klar til lanceringen. ECS lader dog til at have været en anelse for ivrige idet deres RSS Feed (måske ved en fejl) har haft listet tre Z87 bundkort.
Intels Haswell processorer får følgeskab af en ny platform, som inkorporerer en LGA1150 sokkel og takket være ECS kender vi nu navnene på tre af de bundkort, som forventes at være klar til lanceringen af de første processorer. ECS skulle blive klar med Z87H3-AX Extreme, Z87H3-AX Golden og H87H3-M4, men udover navnene er der ikke de store detaljer at finde fra officiel kilde.

Modelnavnene minder dog meget om bundkortene i 7-serien og derfor kan vi også gætte os til at eksempelvis Z87H3-AX Golden vil blive beklædt med guldfarvede komponenter og heat sinks.

Z87 vil tage over fra Z77 og formentlig tilbyde samme muligheder for overclocking, men også tilføje de nye features, som Lynx Point platformen bibringer. H87 PCH'en vil sandsynligvis byde på de samme features, blot uden mulighed for overclocking af CPU'en.


Kilde: Techpowerup

Flere nyheder

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder