AfterDawn: Nyheder

Razer Game Booster udgivet i åben beta

Skrevet af Michael Larsen @ 21.11.2012 12:18

Razer Game Booster udgivet i åben beta Razers konfigureringsværktøj Game Booster har været i lukket beta de seneste to måneder, men nu annoncerer producenten, at det er frigivet i en åben beta.
Værktøjet er baseret på IObits Game Booster software, som optimerer brugerens systemindstillinger, så man sikres den bedste performance i spil. Programmet giver også brugerne mulighed for at optage og dele øjeblikke fra spil, som dermed nemt kan deles med venner og bekendte.

"Tens of thousands of users were granted closed beta access to Razer Game Booster in September and much of the submitted feedback was incorporated into the latest version," sagde producenten. "Among its many features, the program now supports several additional languages, allowing for users around the world to give their games a boost."

Du kan hente og prøve programmet her: www.razerzone.com/gameboosterKilde: Pressemeddelelse

Flere nyheder

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder