AfterDawn: Nyheder

Samsung arbejder på Galaxy S4 med en 1080p Super AMOLED skærm

Skrevet af Michael Larsen @ 22.11.2012 13:53

Samsung arbejder på Galaxy S4 med en 1080p Super AMOLED skærm Samsung er uden tvivl godt igang med at designe næste års efterfølger til den populære Galaxy S3 smartphone og de skulle angiveligt være klar til at afsløre den allerede til CES messen i januar måned.
En Samsung medarbejder har til en koreansk avis fortalt, at virksomheden forbereder at afsløre en ny smartphone med et ultra-tyndt AMOLED display og en skærm med en pixeltæthed på 441 pixels per tomme på næste års CES. De nævner ikke et konkret modelnavn, men det tyder meget på, at det er efterfølgeren til Galaxy S3. Galaxy S4 forventes at have en opløsning på 1920 x 1080.

Medarbejderen har også sagt, at direktøren for Samsung Electronics har krævet, at S4 mobilen bliver udstyret med et full HD AMOLED display, fremfor en LCD skærm, for at have et unikt salgsargument overfor konkurrenterne fra blandt andre Motorola og Sony.

Produktionen af nogle af komponenterne til Galaxy S4 skulle allerede være godt igang og lanceringen er sat til at foregå i løbet af første halvår 2013.


Kilde: Phone Arena

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder