AfterDawn: Nyheder

OCZ lancerer nye lynhurtige Vector SSD'er

Skrevet af Michael Larsen @ 28.11.2012 15:51

OCZ lancerer nye lynhurtige Vector SSD'er Vector er de første SSD'er med OCZ's egen Barefoot 3 controller.
OCZ Technology har lanceret en ny serie performance SSD'er som de kalder Vector Series. De kommer i størrelserne 128, 256 og 512 GB og er udstyret med en Indilinx Barefoot 3 controller, som sørger for hurtigere filoverførsler samt kortere boot-up tider.

"OCZ's worldwide technology hardware and firmware teams developed the new controller silicon and firmware completely in-house to enable full design control over the Vector SSD Series roadmap, while delivering exceptional I/O performance, enhanced reliability and endurance, and a host of differentiated features to empower high performance laptops, desktops, and workstations with superior storage capabilities," sagde virksomheden.

Den nye Vector serie kan prale af overførselshastigheder på op til 550 MB/s når det gælder læsning på drevet og op til 530 MB/s når det gælder skrivning. Random read og write performance ligger på op til henholdsvis 95.000 og 100.000 IOPS, afhængig af SSD'ens størrelse. SSD'erne er blot 7 mm tykke og egner sig derfor idéelt til super tynde notebooks, hvis man har tænkt sig at skifte den medfølgende mekaniske harddisk ud.

"Endurance was a major priority in the design of the Vector Series, and the highly intelligent Barefoot 3 controller includes an advanced suite of flash management tools that can analyze and dynamically adapt to increasing NAND vulnerabilities as flash cells wear or process geometries get smaller," sagde OCZ. "In this way, the Barefoot 3 controller overcomes the shortcomings associated with MLC NAND flash memory and is specified to deliver 20GB host writes per day for 5 years."

Vector SSD'erne koster henholdsvis i omegnen af 1.200, 2.200 og 4.500 kroner for de tre størrelser på 128, 256 og 512 GB. De bliver hver leveret med en 3.5" montering samt Acronis True Image kloningssoftware, så man nemt kan overføre dataene fra din gamle harddisk til sit nye solid state drev.

Du kan læse Andrew Ku's originale anmeldelse af OCZ's nye Vector SSD'er på engelsk, ved at følge dette link: OCZ Vector 256 GB Review: An SSD Powered By Barefoot 3

Flere nyheder

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder