AfterDawn: Nyheder

Skullcandy introducerer det trådløse gaming-headset PLYR2

Skrevet af Martin Graversen @ 28.11.2012 19:52

Skullcandy introducerer det trådløse gaming-headset PLYR2 Skullcandy, som er særligt kendte for deres farverige og tætsiddende hovedtelefoner, har netop introduceret en trådløs topmodel til gamere, kaldet PLYR2.
Det er Skullcandys første trådløse headset, og de har fokuseret meget på en optimeret lyd til spil, musik og film. PLYR2 understøtter de fleste platforme inklusiv Xbox 360, PlayStation 3, pc, Mac og de fleste mobile spilenheder.

Skullcandy stammer fra et actionpræget sportsmiljø, med særlig popularitet indenfor snowboardere og skatere. Denne målgruppe har dog også en tendens til at game meget, hvilket ifølge Skullcandys marketing- og kreativitetsvicepræsident, Nate Morley, er grunden til at de nu også satser på headsets til gamere.Headsettet er udstyret med en lang række af Skullcandys lydforbedrende teknologier, samt en justerbar mikrofon, der muter når man kører den op. Lydsignalet bliver desuden sendt over en 2,4 GHz trådløs forbindelse.Skullcandy PLYR2 bliver meget snart tilgængelig på producentens amerikanske webshop, hvor man for 940 kroner kan købe den i sort, hvid eller turkis. I starten af 2013 kan vi desuden se frem til PLYR1, som bliver et lignende trådløst headset med Dolby 7.1 surround sound.


Kilde: TechPowerUp

Flere nyheder

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder