AfterDawn: Nyheder

DLC'er til XCOM, Skyrim og Battlefield 3 slippes løs i dag

Skrevet af Michael Larsen @ 4.12.2012 14:25

DLC'er til XCOM, Skyrim og Battlefield 3 slippes løs i dag Kigger man på listen over ugens spiludgivelser, så er den spækket med genudgivelser og opsamlinger. Men i dag udkommer udvidelsespakker til tre populære titler, nemlig XCOM: Enemy Unknown, The Elder Scrolls V: Skyrim og Battlefield 3.
XCOM: Slingshot tilføjer tre nye missioner, nye omgivelser, en ny heavy enhed og nogle nye udforskningsmuligheder. Dragonborn til Skyrim tilføjer nye landsbyer, dungeons og quests samt muligheden for nu at kunne ride på drager. I Battlefield 3: Aftermath får du et nyt game mode, fire nye maps, nye køretøjer og nye våben. Det er dog i første omgang kun ejerne af et BF3 Premium abonnement, der får adgang til Aftermath DLC'en. Andre BF3 spillere må vente to uger.

Du kan se lanceringstrailerne for DLC'erne til de tre spil herunder.

XCOM: Slingshot
The Elder Scrolls V: Skyrim Dragonborn
Battlefield 3: Aftermath


Flere nyheder

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder