AfterDawn: Nyheder

Hacker afslører Wii U's tekniske specs

Skrevet af Michael Larsen @ 4.12.2012 15:13

Hacker afslører Wii U's tekniske specs En hacker ved navn Marcan, har pillet Wii U'en fra hinanden og han har været i stand til at aflæse clock frekvenserne på CPU'en og på GPU'en.
Nintendo har ikke officielt villet fortælle i detaljer, hvilke komponenter Wii U konsollen er blevet bygget med. På den officielle hjemmeside står der blot, at den er udstyret med en IBM PowerPC-baseret processor og en AMD Radeon grafik chip. Når man hører hvad de aktuelle frekvenser er på både CPU og GPU, så lyder det heller ikke til, at det er noget at skrive hjem om.

Marcan skriver på Twitter, at processoren ligner Broadway komponenten fra den oprindelige Wii konsol med tre PowerPC 750-baserede CPU kerner, blot med mere cache. De kører hver med en 1.24 GHz clock frekvens. GPU'en kører ifølge samme tweet 550 MHz.

Til sammenligning opererer PS3'ens Cell processor og Xbox 360'ens Xenon CPU med en clock frekvens på 3.2 GHz. Det kan dog ikke direkte tolkes som værende en processor, der kun kan yde det halve af de to 6-7 årige konkurrenter. Flere udviklere har dog været ude med kritik, blandt andre Tecmo og 4A, udvikleren af Metro: Last Light, som ikke mener at processoren kan måle sig med Sony's og Microsofts meget ældre hardware.


Kilde: VR-Zone

Flere nyheder

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder