AfterDawn: Nyheder

Artikel: 10 SSD'er på 240 og 256 GB

Skrevet af Michael Larsen @ 7.12.2012 17:12

Artikel: 10 SSD'er på 240 og 256 GB Det seneste års tid har vi set prisen på solid state drev falde i stor stil. Der var engang, hvor vi gik på jagt efter 60 og 80 GB modeller, der var til at betale. Nu vil vi have 256 GB drev i vore maskiner. Her er 10 af de seneste drev vi har fået ind til vor laboratorie.
Når man samler en ny gaming PC, så bliver der ofte lagt en stor umage i at finde den bedste CPU og det bedste grafikkort til prisen, men den tredje vigtigste komponent er hverken bundkort eller RAM. Det er blevet en SSD. Som minimum bør man overveje at anskaffe sig en lille SSD ved siden af en større konventionel harddisk, men priserne er efterhånden røget så langt ned, at man lige så godt kan gå efter en stor SSD.

Vi har i denne artikel sammenlignet 10 af de nyeste 240/256 GB SSD'er på markedet.

Artikel: Tid til opgradering: 10 SSD'er på 240 og 256 GB

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder