AfterDawn: Nyheder

Crysis 3 får bekræftet udgivelsesdato og en videoserie

Skrevet af Martin Graversen @ 7.12.2012 5:03

Crysis 3 får bekræftet udgivelsesdato og en videoserie EA kunne i dag bekræfte den endelige udgivelsesdato for deres komme stortitel Crysis 3, men mens vi venter på spillet, kan vi følge med i en Crysis 3-baserede videoserie.
Cryteks kommende FPS-titel invaderer de amerikanske butikker den 19. februar 2013, efterfulgt af en Europæisk invasion den 21. februar.

Læs også: Kan din PC køre Crysis 3?

Ved brug af spillets in-game CryEngine 3-grafikmotor, vil Albert Hughes instruere en række promoveringsvideoer, som løbende udkommer op til spillets udgivelsesdato. Alber Hughes har tidligere, i samarbejde med hans bror Allen Hughes, instrueret Johnny Depp i "From Hell" fra 2001, samt Denzel Washington, Gary Oldman og Mila Kunis i "The Book of Eli" fra 2010.

Den kommende Crysis 3-videoserien hedder på dansk: "Crysis 3's syv vidundere", og vi kan sandsynligvis se frem til syv små afsnit, som dækker over en længere følelsesbetonet historie. Det første afsnit hedder "Hell of a Town", og det udkommer allerede nu på onsdag den 12. december 2012.


Kilde: Tom's Hardware US

Flere nyheder

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder