AfterDawn: Nyheder

Roccat annoncerer at tre-knaps musen Lua nu er tilgængelig

Skrevet af Michael Larsen @ 9.12.2012 12:28

Roccat annoncerer at tre-knaps musen Lua nu er tilgængelig Den tyske producent af gaming tilbehør har netop meddelt, at den ambidekstrale og klassisk udseende gaming mus Lua, er tilgængelig i butikker her i Danmark og i resten af norden.
Roccat Lua Tri-Button er en tre-knaps gaming mus, som bringer en klassisk form ned i håndfladen på den dedikerede gamer. Musen er udstyret med en Pro Optic R2 sensor med mulighed for indstilling i 250, 500, 1000, 1250, 1500, 1750 og 2000 DPI via en knap under musehjulet.

Musens V-formede design egner sig både til brug af højre- og venstrehåndede gamere, da begge sider af musen er beklædt med en no-sweat belægning, som sørger for at man kan bibeholde et godt greb på musen, selv under de mest intense spilsekvenser.


Scrollhjulet på Roccat Lua beskrives som et ultra-præcist 2D hjul, som giver solid taktil feedback. Dette skal sikre en god føling med hvor mange hak man ruller og giver derfor en god indikation af hvilket våben man får skiftet til under våbenskift i eksempelvis skydespil.

Lua kan findes fra og med i dag hos de forhandlere, der normalt fører Roccat produkter, til en pris i omegnen af 250 til 300 kroner.


Kilde: Pressemeddelelse

Flere nyheder

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder