AfterDawn: Nyheder

Blizzard har ikke opgivet Diablo 3 til konsoller

Skrevet af Martin Graversen @ 12.12.2012 22:54

Blizzard har ikke opgivet Diablo 3 til konsoller Allerede før Diablo 3 udkom til pc og Mac, lagde Blizzard ikke skjul på, at de eksperimenterede med en konsolversion af den udskældte titel. Der er officielt set ikke sket meget siden, men ifølge en ny udtalelse fra virksomhedens kreative direktør, Rob Pardo, udforsker de stadig muligheden for en optimeret udgave til konsolmarkedet.
Det kunne tyde på, at Blizzard for en gang skyld giver sig god tid til et projekt, så hvis det udkommer, bliver det højst sandsynligt til den næste generation af Xbox og PlayStation. Det lyder måske værre end det er, for de eksisterende højtydende konsoller fra Microsoft og Sony, har begge mere end seks år på bagen, og fortjener virkelig at på pension. Den kommende Xbox Infinity forventes i øvrigt, at udkomme i tredje eller fjerde kvartal af 2013.

Læs også: Diablo III performance analyse

Intet er dog sikkert, for Rob Pardo tør endnu ikke kalde Diablo 3 til konsoller for et officielt projekt, men det går i den rigtige retning: "We've got builds up and running on it. We're hoping to get it far enough along where we can make it an official project, but we're not quite ready to release stuff about it, but it's looking pretty cool."

Jay Wilson, ledende designer for Diablo 3, tilføjede lidt kryptisk, at mens holdet udforsker mulighederne i en konsolversion, arbejder de også på at udvide og tilføje nyt indhold til spillet. De arbejder selvfølgelig løbende på nyt indhold til patches, men mon ikke han hentyder til en fremtidig udvidelsespakke.

Læs også: Diablo III gennemført på kun 7 timer

En konsolversion af Diablo 3, med den endnu uofficielle udvidelse, ville være en oplagt lanceringstitel, men hvordan spillet skal kunne kommunikere med både Xbox Live og Battle.net er stadig uvist.


Kilde: Tom's Hardware US

Flere nyheder

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder