AfterDawn: Nyheder

Artikel: De bedste gaming CPU'er til prisen: December 2012

Skrevet af Martin Graversen @ 17.12.2012 6:17

Artikel: De bedste gaming CPU'er til prisen: December 2012 I denne måned, ser vi nærmere på to nye CPU'er; Intels Core i7-3970X og AMD's Athlon II X4 651K, de er dog ikke særlig interessant for gamere. Vi kommer også ind på afskaffelsen af Pentium G2120, samt en række prisændringer.
Hvis du ikke har tid til at sætte dig ind i diverse benchmarks, eller hvis du ikke føler dig 100 % sikker, i din evne til at udvælge den helt rigtige gaming-processor, så frygt ej. Vi her på Tom's Hardware kommer dig til undsætning, med en simpel liste over de bedste gaming CPU'er fra forskellige prisklasser.

Vi starter traditionstro artiklen ud med de seneste nyheder på CPU-markedet, og den eneste betydningsfulde nyhed for gamere er, at Intel tilsyneladende har droppet deres budgetvenlige Pentium G2120, som vi i længere tid har anbefalet.

Læs mere om de nye CPU'er, prisændringer og ikke mindst vores anbefalinger i følgende artikel.


Artikel: De bedste gaming CPU'er til prisen: December 2012

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder