AfterDawn: Nyheder

Glædelig jul fra Tom's Hardware Danmark

Skrevet af Martin Graversen @ 23.12.2012 22:42 Brugerkommentarer (1)

Glædelig jul fra Tom's Hardware Danmark Juleaften nærmer sig med hastige skridt, og vi håber i alle får en rigtig god aften, samt alle de spil, gadgets, hardware-komponenter og sokker som i har ønsket jer.
Vores amerikanske modersite har i løbet af december lavet en række gaveguides til henholdsvis systembyggere, gadgetnørder og teknologilegetøj. Produkterne præsenteres af smukke californiske modeller og argumenter for hvorfor du skal ønske dig dem (altså produkterne ikke modellerne).Vi opsummerer beklageligvis gaveguiderne aftenen før juleaften, men hvis ikke andet, kan du få inspiration til gaver fra dig selv, som du måske ikke får i morgen og som du måske ikke viste du ønskede dig.

Tom's Hardware 2012 gaveguider (på engelsk)

Hvis du endnu ikke har købt nogen julegaver, fordi du satsede alt på jordens undergang og festede budgettet væk i december, kan vi trøste dig med at Jorden, eller rettere Danmark, ifølge TV2 Nyhederne er ved at gå under lige nu. Du bør dog nok stadig forbedre en meget god undskyldning.

Sidst men ikke mindst, glædelig jul fra hele redaktionen!

Flere nyheder

Forrige Næste  

1 brugerkommentar

124.12.2012 12:24

Ditto. :)


Michael Larsen
Redaktør, Toms Hardware Danmark

Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder