AfterDawn: Nyheder

Se lækkede billeder af BlackBerry Z10

Skrevet af Martin Graversen @ 23.12.2012 2:14

Se lækkede billeder af BlackBerry Z10 RIM forbereder sig på lanceringen af deres nye mobile operativsystem, BlackBerry 10, som efter planen, bliver præsenteret for offentligheden den 30. januar 2013.
Vi er dog mindst lige så interesserede i de obligatoriske nye BlackBerry 10-smartphones. Vi behøver dog ikke vente helt til slutningen af januar, da et lækkede produktark afslører en ny fuld-touch smartphone ved navn BlackBerry Z10.

RIM, som står bag BlackBerry-branded, er i alvorlige økonomiske problemer. I årets tredje kvartal solgte de kun 6,9 millioner BlackBerry-telefoner, hvilket er mindre end de 7,4 millioner enheder fra det forrige kvartal. Investorerne har udtrykt sig klart, at de ikke har meget tålmodighed tilovers, hvis BlackBerry 10 ikke lever op til forventningerne.Det lader desuden til at fuld-touch telefonen BlackBerry Z10, får følgeskab af en mere klassisk BlackBerry-telefon med et fuldt QWERTY-tastatur, ved navn BlackBerry X10. Det nye operativsystem kommer i øvrigt med funktioner som "seamless app switching", "notification peeking" og kontaktprofiler. De bliver eftersigende begge tilgængelige i både sort og hvid.

Selv om BlackBerry aldrig har været store i Danmark, bliver det spændende at se hvad de præsenterer på dagen, og om det er nok til at vende den synkende skude.


Kilde: Tom's Hardware US

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder