AfterDawn: Nyheder

Artikel: De bedste SSD'er til prisen: December 2012

Skrevet af Martin Graversen @ 24.12.2012 14:45

Artikel: De bedste SSD'er til prisen: December 2012 Det er blevet tid til at følge op på de seneste SSD-nyheder og opdatere vores anbefalingsliste. Vi sprang elegant over forrige måned, men denne gang ser vi først på OCZ' nye Vector-flagskib og en fejlrettende firmwareopdatering til Intels SSD 355-serie.
Detaljerede specifikationer og anmeldelser af solid-state-drev er fantastiske, men kun hvis man har den nødvendige tid til at fordybe sig i dem. En hver entusiast har i den sidste ende udelukket brug for den bedste SSD indenfor et bestemt budget.

Men hvis du ikke har tiden til at sætte dig ind i alle anmeldelserne, eller hvis du ikke føler dig helt sikker i din evne til udvælge det helt rigtige drev, så frygt ej. Vi her på Tom's Hardware kommer dig til undsætning med en enkel liste over de bedste SSD'er i forskellige prisklasser

Siden sidst, har OCZ lanceret Vector-serien, et nyt flagskib med deres egen controller. Det giver Samsungs 840 Pro kamp til stregen, men priserne på begge drev er desværre relativ høje.

Det er to måneder siden vi sidst opdaterede vores anbefalingsliste, hvilket har resulteret i en del justeringer og udskiftninger.

Artikel: De bedste SSD'er til prisen: December 2012

Flere nyheder

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder