AfterDawn: Nyheder

Samsung forventer at producere en halv milliard mobiltelefoner i 2013

Skrevet af Michael Larsen @ 2.1.2013 14:41

Samsung forventer at producere en halv milliard mobiltelefoner i 2013 Sidste år producerede den koreanske elektronikgigant intet mindre end 420 millioner mobiltelefoner, men i år forventer virksomheden at det antal vil stige med 18%.
Der er ingen tvivl om at Samsung er en af de absolut førende mobiltelefonproducenter. Deres popularitet og salgstal er stødt stigende og i 2013 forventer de altså at sende intet mindre end 510 millioner mobiltelefoner på markedet. 390 millioner af disse vil være smartphones baseret på enten Android, Windows Phone eller Tizen.

"There are some possibilities that smartphone demand will slow in general. But we are seeing new demand for devices using Long Term Evolution (LTE)," sagde Kim Hyun-joon fra Samsungs telecommunications division.

Samsung har planer om at lancere en ny serie af Windows Phone 8 smartphones, som vi uden tvivl vil se mere til på Mobile World Congress i februar, men de vil i 2013 også begynde at sende smartphones på markedet med Tizen operativsystemet, som de selv udvikler i samarbejde med Intel.


Kilde: Korea Times

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder