AfterDawn: Nyheder

Sidste chance for at give input til det nye design

Skrevet af Michael Larsen @ 2.1.2013 15:35

Sidste chance for at give input til det nye design Vi er snart klar til at lancere Tom's Hardware i nye klæder. Du har en sidste chance for at komme med input inden vi dropper det gamle og går over til det nye.
Vi er stadig igang med at udglatte de sidste skønhedsfejl og rette de bugs vi støder på, men vi vil gerne have din hjælp og dit feedback, inden vi endegyldigt går over til det nye design. Så hop ind forbi www.v5.tomshardware.dk og fortæl os hvad du synes og giv os gerne besked, hvis du falder over noget som ser ud til at fungere forkert.

Med det nye design vil vi gå over til et mere tidssvarende udseende og samtidigt stadig sørge for at præsentere vort indholdsstof på en dejlig overskuelig facon. Vi har gjort os megen umage med at udvikle det nye look, så vi håber at I synes om det.

Linket endnu engang for en god ordens skyld: www.v5.tomshardware.dk

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder