AfterDawn: Nyheder

Kingston annoncerer USB 3.0 sticks på op til 1 TB

Skrevet af Michael Larsen @ 8.1.2013 12:48

Kingston annoncerer USB 3.0 sticks på op til 1 TB Kingston har annonceret verdens første 1 terabyte flash drev på CES messen.
Flash hukommelse er blevet meget billigere henover de seneste par år og med de fremskridt der er foretaget på fremstillingsprocesserne, er det blevet muligt at pakke mere kapacitet ned i samme størrelse. Det er Kingstons nye USB 3.0 stick, med en kapacitet på helt op til 1 TB et konkret eksempel på.

Kingstons har allerede et 256 GB DataTraveler HyperX 3.0 stick tilgængelig i Danmark til en pris på lige under 3.000 kroner, mens en 512 GB version også skulle være på vej til en pris i omegnen af 13.000 kroner. Det nye 1 TB stick er endnu ikke prissat, men skulle blive lanceret inden udgangen af marts måned.

Kingstons DataTraveler HyperX Predator 3.0 vil understøtte læsehastigheder på op til 240 MB/s og skrivehastigheder op til 160 MB/s.

Selvom Kingston hævder, at det er det første 1 TB flash drev i verden, så kunne virksomheden Victorinox på sidste års CES præsentere et 1 TB flash drev, formet som en svejtserkniv. Denne er dog endnu ikke kommet på markedet, så Kingston kan blive de første til rent faktisk at have et på markedet, selvom prisen nok kommer til at ligge et stykke over 20.000 kroner.


Du kan læse mere om USB sticken på Kingstons officielle hjemmeside.

Kilde: Pressemeddelelse

Flere nyheder

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder