AfterDawn: Nyheder

Artikel: 10 mSATA SSD'er sammenlignet

Skrevet af Michael Larsen @ 13.1.2013 18:56

Artikel: 10 mSATA SSD'er sammenlignet De første mSATA-baserede SSD'er vi kiggede nærmere på imponerede os med sine små størrelser, men ikke så meget når det kom til performance. I dag ser det anderledes ud og de ligner desktop udgaverne meget mere. Vi har taget et kig på 10 modeller mellem 64 og 256 GB i kapacitet.
Idéen om en mSATA-baseret SSD monteret direkte på PC's bundkort er cool, men kun hvis den er lige så hurtig som sine mere velkendte 2.5" slægtsfæller. Prisen per gigabyte bør også være i samme kategori. Det giver nemlig ikke mening at betale ekstra for et langsommere drev, heller ikke hvis den lille SSD kun bruges til caching. Flere og flere SSD'er er efterhånden ved at falde under 7 kroner per gigabyte, så det er nemmere at klemme en 128 GB SSD ind i de fleste desktops.

Artikel: 10 mSATA SSD'er fra Adata, Crucial, Mushkin og OCZ

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder