AfterDawn: Nyheder

Dust 514 lancerer åben beta den 22. januar på PS3

Skrevet af Michael Larsen @ 15.1.2013 17:36

Dust 514 lancerer åben beta den 22. januar på PS3 Dust 514 er en shooter, der på innoverende vis er koblet sammen med det omfattende Eve Online univers. Titlen er gratis at spille og vil i første omgang være eksklusiv til PlayStation 3 platformen. Den islandske udvikler CCP har annonceret, at det i næste uge bliver frigivet i en åben beta, så man kan prøve kræfter med det futuristiske univers.
Eve Online er en sci-fi MMORPG, der, på trods af den flotte grafik, kærligt klassificeres som et glorificeret Excel ark. Spillerne har sin egen flåde af rumskibe og organiserer sig i corporations og i alliancer, der enten kan have en fredelig eller krigerisk tilgang til tilværelsen i det virtuelle univers. Da CCP annoncerede Dust 514 tilbage i 2009, spærrede mange øjnene op, da de fortalte, at shooterens handling vil finde sted i Eve Onlines univers.

Dust 514 er en free to play titel, hvor man kan lade sig hyre som lejesoldat og udkæmpe kampe på slagmarken, som vil få indflydelse for magtforholdene i universet. Man har indtil videre kunne købe sig adgang til betaen, men den 22. januar åbnes der altså op for at alle kan prøve det.Kilde: VR-Zone

Flere nyheder

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder