AfterDawn: Nyheder

Artikel: Fire Z77-baserede mini-ITX bundkort, anmeldt

Skrevet af Michael Larsen @ 17.1.2013 23:19

Artikel: Fire Z77-baserede mini-ITX bundkort, anmeldt Al funktionalitet fra Intels Z77 Express chipset kan fås i en lille mini-ITX form factor og vi har taget et nærmere kig på fire bundkort, der er beregnet til gaming og mediecenter markederne. Hvilket er bedst?
Vi sammenligner fire bundkort fra ASRock, Asus, EVGA og MSI til priser mellem 1.100 og 1.600 kroner. Vi kører en række grundige tests, ikke mindst for at se hvor godt de fire bundkort performer, men også for at se om producenternes integritet er intakt. Resultaterne bør ikke afvige så forfærdeligt meget fra hinanden, når de nu er baseret på samme chipset, men nogle producenter har før benyttet ufine metoder til at få en minimal fordel i forhold til konkurrenterne og det vil vi påpege, hvis vi ser det.

Artikel: Fire Z77-baserede mini-ITX bundkort, anmeldt

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder