AfterDawn: Nyheder

ASRock vil sælge 8 mio bundkort i 2013

Skrevet af Michael Larsen @ 5.2.2013 11:44

ASRock vil sælge 8 mio bundkort i 2013 Den taiwanesiske bundkortproducent ASRock forventer et stigende salg i 2013, på trods af et generelt faldende salg af hardwarekomponenter.
ASRock er pt. den tredjestørste bundkortproducent med 7.7 millioner solgte bundkort sidste år, men i år sigter de efter at sælge 8 millioner.

Bundkort produkter optager 90 procent af deres omsætning, mens HTPC'er udgør fem procent og de sidste fem procent udgøres af diverse indlejrede produkter. Virksomheden er også trådt ind på markedet for industrielle IPC'er, men ifølge COO Hsu Lung-luen har denne indsats endnu ikke givet profit.

Hsu har til DigiTimes fortalt, at ASRock i 2012 har haft et lavere overskud på grund af hård konkurrence, men for at rette op på det, har virksomheden tænkt sig at fokusere mere på det kinesiske marked i 2013.

Hsu mener også, at Intels tilbagetrækning fra bundkortmarkedet kan hjælpe virksomheden på vej til at få solgt sine 8 millioner bundkort og han bemærkede også at debatten om LGA og BGA montering af CPU'er på bundkort nok ikke er relevant foreløbig, men han mener at det kan blive en realitet at vi engang i fremtiden ser bundkort og CPU'er blive parret fra fabrikken, men ikke før tidligst i slutningen af 2015..


Kilde: DigiTimes

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder