AfterDawn: Nyheder

Ny 3DMark benchmark suite på gaden

Skrevet af Michael Larsen @ 5.2.2013 13:28

Ny 3DMark benchmark suite på gaden Futuremark har udgivet en ny udgave af 3DMark benchmarken med tre nye testscenarier, som kan sammenligne din hardware med andre konfigurationer.
Den nye udgave har ikke noget versionsnavn og i forhold til tidligere udgivelser, deles testscenarierne nu op i hver sin pakke, med sin egen demo, spil- og fysiktest samt en kombineret test. De tre testscenarier Ice Storm, Cloud Gate og Fire Strike er lavet til hvert sit testformål. Ice Storm er beregnet til at teste entry-level computere og tablets, mens Cloud Gate er gearet til at teste laptops og mid-range computere og den sidste benchmark, kaldet Fire Strike, er beregnet til at teste den bedste hardware.

Den nye 3DMark kan hentes i en gratis udgave, som kan teste med standardindstillingerne og hvor testresultaterne kan sammenlignes med andre onlineresultater. I den avancerede udgave kan du selv sætte indstillingerne og den lader dig se resultaterne lokalt. En professionel udgave er også tilgængelig. Denne giver ingeniører, journalister og anmeldere et mere udpenslende værktøj til at nærstudere enkelte resultater.

Ice Storm benchmarken vil senere blive porteret til iOS, Android og Windows RT, så man kan sammenligne performance på tværs af flere platforme.
Kilde: Futuremark

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder