AfterDawn: Nyheder

Den næste Xbox vil måske ikke kunne afspille brugte spil

Skrevet af Michael Larsen @ 7.2.2013 14:52 Brugerkommentarer (2)

Den næste Xbox vil måske ikke kunne afspille brugte spil Der har næsten siden tidernes morgen for spillekonsollerne været et meget vellevende brugtspilsmarked, hvor spiltitler har kunnet købes billigt efter en vis tid. Men ifølge nye rygter, vil man på den næste Xbox skulle registrere sine indkøbte spil til sin konsol eller brugerkonto, så det ikke kan videresælges.
Det nye tiltag vil ligne den model vi kender fra PC spil, som normalt kommer med en produktkode, der skal indtastes for at spillet vil starte op. Hvis rygterne taler sandt, kan en kæde som GameStop, hvis omsætning er meget baseret på brugtsalg, gå en svær tid i møde. De har efter de seneste rygter da også set et fald i sin aktieværdi.

Mens Sony forventes at annoncere sin efterfølger til PlayStation 3 konsollen om et par uger, så er der endnu ingen indikationer om, hvornår vi kan forvente en officiel annoncering fra Microsoft om den næste Xbox. Men mon ikke der kommer en udmelding kort efter Sonys annoncering.


Kilde: Ubergizmo [1] [2]

Flere nyheder

Forrige Næste  

2 brugerkommentarer

17.2.2013 15:27

Hvis det så bare betod billigere spil (pga. mere salg) så var det måske OK. Men det sker nok næppe :)

Synes godt nok de 400-500,- for en helt ny titel er i overkanten, når de på en PC kan fåes til 200-250 via download.

Men det er vel prisen for at vælge en konsol, det er jo netop spil og udstyr de tjener kassen på..

Synes min PC koblet til TVet + Xbox Controller virker rigtigt godt som alternativ til en konsol.. Solgte min PS3 for længe siden pga. jeg simpelthen ikke kunne tage fps seriøst. De fleste spil kører med 15-30 fps og det er USPILLELIGT i mine øjne..

Jeg har fået markant bedre grafik og fps, og de fleste (nærmest alle) nyere spil understøtter en xbox controller 100% da de fleste spil alligevel er porteringer.. Dvs. det er faktisk præcis som at sidde og spille spillet på en Xbox, bare med den bedre grafik/fps. Ikoner/knapper bliver vist på præcis samme måde på skærmen.

Steams Big Picture feature gør det også langt nemmere at sidde med en controller og kunne skifte mellem alle sine spil (som findes på Steam)

Men man går jo selvfølgelig glip af de PS3/Xbox 360 Exclusives... Uncharted var nu en fed serie. God of War III var osse rigtigt fedt.

Såh der er fordele og ulemper... Dog kommer de fleste spil jeg ser frem til på PC! Glæder mig vildt til GRID 2!

Dette indlæg er blevet redigeret siden det blev afsendt. Sidste redigering blev lavet den 7.2.2013 @ 15:31

27.2.2013 15:34

Hvis rygtet ender med at være sandt, må man håbe at Microsoft vil fokusere mere på sin billig-serie, så et spil kan købes til et sted mellem 100 og 200 kroner efter en rum tid.

Det ville også være dejligt med udsalg i stil med Steams sæsonudsalg, hvor spil kommer på tilbud 50-75% billigere end normalprisen. Med en stor nok disk i konsollen er det ikke helt utænkeligt, men desværre nok rimelig usandsynligt, hvis man ser på deres tidligere prispolitik.

Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder