AfterDawn: Nyheder

Rygte: Samsung Galaxy S4 bliver annonceret i næste måned

Skrevet af Michael Larsen @ 7.2.2013 12:48

Rygte: Samsung Galaxy S4 bliver annonceret i næste måned En ny rendering af Samsungs kommende opdatering af producentens Galaxy S flagskibs-serie har set dagens lys og det rygtes, at Samsung er klar til at afsløre den nye smartphone den 15. marts.
En betroet insider-kilde skal til SamMobile have givet udtryk for, at Galaxy S IV vil blive lanceret i Europa i starten af april måned, samt at mobilen vil får verdenspremiere på en event den 15. marts. Afsløringen vil foregå på Samsungs Mobile Unpacked event, ganske som sidste år, hvor S III blev afsløret under en Unpacked begivenhed.

Invitationer til Samsungs event vil angiveligt blive sendt ud kort efter afslutningen på Mobile World Congress, som løber af stablen i slutningen af februar måned.

Samsung har bekræftet, at der er en Galaxy S IV model på vej, men de har samtidig sagt, at den ikke vil optræde under MWC messen senere på måneden. Med al den opmærksomhed der er omkring den nye Galaxy S model, skal alle eventuelt leakede presse-billeder og specifikationer tages med et gran salt, såsom dette, der skulle afbilde S4'en.Kilde: SamMobile

Flere nyheder

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder