AfterDawn: Nyheder

Valve og J.J. Abrams vil både lave et spil og en film sammen

Skrevet af Martin Graversen @ 7.2.2013 3:21

Valve og J.J. Abrams vil både lave et spil og en film sammen Den verdenskendte instruktør og producer J.J. Abrams holdte i går sammen med Valves grundlægger og direktør Gabe Newell et foredrag om historiefortælling på tværs af platforme. Den 25-minutterlange præsentation kommer til at trække rigtig mange overskrifter verden over.
Foredraget var i bund og grund en opsummering af samtaler, som de to prominente personer har haft over de sidste par år. Det handlede om hvordan man fortæller gode historier i henholdsvis film og spil, men J.J. Abrams overraskede alle fremmødte, da han nævnte, at han er begyndt at arbejde på et spil sammen med Valve, og at han gerne vil lave en Portal eller Half-Life film.

J.J. Abrams kom til Valve med en idé til et spil, som han mener, vil udforske begrænsningerne af gaming på en perfekt måde. Han kom ikke ind på noget specifikt om spillet, da det stadig er i et tidligt stadie, men vi ved, at det udspillet sig i et helt nyt univers, som ikke har nogen relation til Valves eksisterende spilserier.Han er selv meget ydmyg angående projektet, da han ikke har nogen reelle erfaringer med spiludvikling, og han vil derfor gerne lære af dem, der har udviklet mange af hans ynglings spil. Han understregede også flere gange, at han ikke vil forsøge at lave en film som et spil.

På trods af at J.J. Abrams er en travl mand, med den kommende premiere på Star Trek Into Darkness og instruktørrollen til den første Star Wars-film i otte år, har ham og Gabe Newell også fremtidsplaner om en Portal- eller Half-Life-baserede spillefilm.


Kilde: Polygon

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder