AfterDawn: Nyheder

Rygte: iPhone 6 kommer først i 2014

Skrevet af Michael Larsen @ 15.2.2013 10:10

Rygte: iPhone 6 kommer først i 2014 Tidligere rygter har set både en iPhone 5S og en iPhone 6 model blive lanceret i løbet af 2013. Det samme var tilfældet i 2011, hvor iPhone 4S og iPhone 5 var forventet at skulle udkomme indenfor samme år. Sådan blev det som bekendt ikke, i stedet tog iPhone 4S al rampelyset det år efterfulgt af iPhone 5 i 2012.
Om det er erfaringerne fra 2011/2012 der har haft en indflydelse på de nye rygter, det kan der være noget om, men der er også en indikation af, at Apple kan få svært ved at få leveret skærme i et stort nok antal til at imødekomme efterspørgslen.

iPhone 6 er længe blevet rygtet til at få en større skærm, men det kan blive svært for dem at finde en leverandør i 2013.

"We think in-cell is having difficulty ramping to 4.8-inches, which is making Apple look at switching to on-cell (en anderledes touchscreen teknologi) and OLED or IGZO," sagde Jefferies analytiker Peter Misek.

Sharps IGZO displayteknologi kunne være et godt match for Apple, da teknologien ikke er så strømkrævende som andre teknologier. IGZO opdaterer kun skærmen, hvis der er behov for de. Det vil sige at skærmbilledet er statisk, når der ikke foregår noget. Det kan forlænge batterilevetiden betragteligt.

En anden årsag til en 2014 lancering kan være at Apple vil hoppe direkte fra en 32 nm fremstillingsproces til en nyere 20 nm proces og dermed skippe den allerede velprøvede 28 nm proces. TSMC har planlagt at skrue op for sit produktionsudbytte på 20 nm udstyret i 2014 og det forventes at være en nødvendighed at vente til det sker, hvis Apple vil gøre sig forhåbninger om at få leveret processorer i et tilstrækkeligt antal op til lanceringen.


Kilde: MacRumors

Flere nyheder

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder