AfterDawn: Nyheder

Conan O'Brien anmelder Tomb Raider

Skrevet af Michael Larsen @ 27.2.2013 9:18

Conan O'Brien anmelder Tomb Raider Meget kan man sige om talkshow værten Conan O'Brien, men en gamer er han ikke. Det er han heller ikke selv bleg for at indrømme. Alligevel har han sat sig for at anmelde den næste store titel i Tomb Raider serien.
Lara Croft vender tilbage i en reboot af Tomb Raider serien, hvor vi vil opleve den seje gravrøver i en noget mere skrøbelig udgave. Det nye spil, som blot bærer titlen "Tomb Raider", følger nemlig hendes udvikling fra en uskyldig lille pige, til en hardcore relikvie-jagende bad ass.

Tomb Raider kommer til PC, Xbox 360 og PlayStation 3 tirsdag den 5. marts. Du kan se Conans forsøg på en spilanmeldelse i klippet herunder:

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder