AfterDawn: Nyheder

MSI præsenterer nye bundkort, grafikkort og en AiO gamer PC på CeBIT

Skrevet af Michael Larsen @ 27.2.2013 9:08

MSI præsenterer nye bundkort, grafikkort og en AiO gamer PC på CeBIT Der er lidt under en uge til CeBIT messen bliver skudt i gang i Hannover og selvom der ikke er nogle nært forestående nye generationer på vej fra Intel, Nvidia eller AMD, er der alligevel en masse nye produkter i vente.
MSI har allerede nu teaset med lidt billeder fra deres nye line-up af gaming-relaterede bundkort og grafikkort samt verdens første gaming-relaterede All-in-One PC.


MSI's nye serie af gamerbundkort vil være udstyret med fuldt optimerede Intel 7 series chipset og designet med features, der tilgodeser gamernes behov. De praler af at have den bedste netværkschip på markedet, bedre audio. Vi vil også få et kig på de første bundkort med Intels next-gen chipset, beregnet til Haswell processorerne, som skulle komme på markedet til sommer.

Der er også en ny serie af grafikkort på vej fra MSI, som følger samme designstil som bundkortene, med en gennemgående rød farve. Kortene i den nye serie byder også på mere end blot et nyt udseende, de er nemlig alle udstyret med den seneste Twin Frozr GPU køler. Det nye GeForce GTX Titan grafikkort vil også være på display, et kort som forventes at være i butikkerne senere på ugen.


Det sidste produkt virksomheden har valgt at tease om, er MSI AG2712 Gaming All-in-One PC. Det er en 27" anti-glare 10-finger touch-skærm, med alle hardwarekomponenter integreret i skærmkabinettet. Den drives af en Ivy-Bridge-baseret Core i7 processor og et stærkt GeForce GTX670MX grafikkort, med understøttelse af THX TruStudio Pro, som skulle sikre en fantastisk lyd.


Kilde: Techpowerup

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder